Att jobba hemifrån med tonåringar är som att driva ett B&B

kbc.jpg

Droppen var när tonåringarna vaknade kvart över ett och gäspade fram ett halvt hörbart "vad blir det till lunch, pappa?".

Att jobba hemifrån med sommarlovsyra tonåringar drällande i kalsingarna är lite som att driva ett Bed and Breakfast vid sidan av den ordinarie verksamheten. Precis när du hittar rätt flow i skrivandet är det någon som undrar var det finns extra toarullar. Och ifall den där upptagna kunden äntligen ringer tillbaka så kan du vara säker på att någon behöver O'boy och rostade mackor.

Men nu löser jag problemet. Kontento AB flyttar ut.

Och in.

På Karlstad Business Center.

Plötsligt har jag massor av trevliga kollegor som skyndar sig att hälsa. Några känner jag redan, andra är blivande vänner, som jag hoppas kunna ha inspirerande möten och samtal med.

Det bästa är att ingen av dem förväntar sig att jag ska laga makaroner och köttbullar eller fylla på hygienartiklar. Inte ännu i alla fall :-)

Effektiv content marketing löser problem och genererar intäkter

Den senaste veckan har jag haft intressanta lunchmöten med tre småföretagare för att bolla idéer kring hur de skulle kunna utveckla sin marknadsföring online. Otroligt givande att höra vilka utmaningar folk har i sina verksamheter, som jag dessutom kan hjälpa dem att lösa.

Vill du skapa effektiv content marketing är första steget att identifiera vilka problem och hinder som står i vägen för att du ska kunna sälja din produkt eller tjänst:

  • Varför köper inte potentiella kunder dina produkt?

  • Är den för svår att förstå? 

  • Vet inte folk varför de behöver den?

  • Vet de inte var de ska köpa den?

  • Är den svår att installera?

Bestäm dig för vilka problem som är viktigast, och skapa sedan content som hjälper dina kunder att ta sig hela vägen i mål.

Berätta om dina marknadsföringsutmaningar så bjuder jag på lunch

Hör gärna av dig om du kört fast lite i din digitala marknadsföring, så bjuder jag på lunch eller frukost medan vi bollar idéer. Det kostar inget. Och du måste inte köpa mina tjänster.

>Boka en timme med mig direkt i min kalender här…

Ha en fin dag!

Robert Rundberget

Chronically curious storyteller and content marketer from Sweden

https://www.kontento.se
Föregående
Föregående

Därför ogillar varannan svensk reklam

Nästa
Nästa

Ny studie: Engagemanget för företagssidor minskar dramatiskt på Facebook