0706-65 74 25 robert@kontento.se

Jag är grymt nyfiken på hur kommunikation och marknadsföring fungerar i Internetåldern. Därför har jag startat den här videologgen där jag pratar med riktigt folk på stan om hur de tänker och agerar. Jag kommer också prata med experter och kanske en och annan forskare, om jag kan få tag på dem.

I den här första episoden frågar jag folk på stan varför de köper de saker som de köper. Hur de tar reda på just vilken produkt de ska lägga sina pengar på och hur mycket de påverkas av reklam – medvetet och omedvetet.

Skriv gärna en kommentar här nedan om vad som är viktigt för dig när du väljer mellan olika produktalternativ.

Content-tips

Få koll på hur du kan skaffa kunder och leads med hjälp av content marketing. Pengarna tillbaks om du inte lär dig något värdefullt!

Där satt den! Nu är det bara att håva in alla sköna tips

Pin It on Pinterest